What if

Tjoo.
Har de gött här nere, inte gjort så farligt mycket idag (städat ett rum). Sedan sol och bad. Spelat lite kort och biljard och ätit mat.

Imorgon kommer det nya gäster (ryssar) och även 2 till svenska praktikanter. Hoppas de är trevliga. Hinner väll kanske inte träffa dem så mycket imorgon då de lär komma på kvällen. Men vi får se när de dyker upp.

Nu kommer vi troligtvis snart börja dyka också. Vi får iaf hoppas på det. Vi har läst advance kursboken och jag har nästan svarat på alla frågor. Det kanske jag klarar av imorgon? Vi får se, vet inte riktigt hur planerna ser ut. 
Kanske ska låna moped och åka någonstans (ja mamma och pappa vi ska ha hjälm då) Men vi får se lite vart vi ska åka i så fall. Finns något vattenfall som lockar att åka till. Men det är upp till morgondagen och dess väder som får avgöra lite.

Vill bara tillägga en sak som jag glömde igår. När vi var i Cebu så kände man sig respekterad alla kolla upp på en och kalla en Sir m.m. Alla säger även att man är handsome. Inte precis som i sverige. Man känner sig även rikare här än hemma :P 

Tja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0