Något att göra

Igår kom Michael och då prata vi lite med han och vi ska åka in till Cebu på tisdag och skaffa visum, kanske även shoppa lite. Troligen kommer vi stanna över en natt där också. Vi har fått höra att det är disco i den närmaste byn imorgon så då kanske vi följer med några crews härifrån dit och kollar läget.

Annars är det varmt som vanligt, det kom även en liten regnskur idag som varade i ca 3 min.

Då det inte är så mycket gärster (för tillfället) så hjälper vi inte till med dykningen än. Men det kommer komma ett gäng ryssar snart så då kommer vi sätta igång och dyka och så. Men om det kommer lite fler nu under veckan så skulle vi även få hoppa in och föja med dem om vi ville. Det har faktiskt kommit lite folk då och då. Så vi får se när vi kan hjälpa till där istället.

Vi har även fått veta att det ska komma 2 till svenska praktikanter om en vecka så då kan man leka lite med dem också :)


Vi har även pratat på att åka och kolla på något vattenfall och kolla lite i andra byar i närheten, men det ska vi prata lite mer om imorgon med Michael tror jag :)

Annars händer det inte så mycket på dagarna faktiskt. Har sopat lite löv, men då det inte är så många gäster så finns inget att göra i tex baren eller restaurangen. Men som sagt kommer det snart bli andra grejer som gäller! :)
Sov gott :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0